Willy’s Trouwvervoer

Willy’s Trouwvervoer

Welkom bij Willy’s Trouwauto’s & Limousines

Willy’s Trouwauto’s & Limousines bestaat al meer dan 17 jaar en wij hebben vele duizenden bruidsparen met ons trouwvervoer mogen begeleiden, vele bekende Nederlanders, zelfs van het Koninklijke Huis, gingen jullie voor.

Bovendien bieden wij u de keuze uit meer dan 50 trouwauto’s- limousines, bussen en volgvervoer.

Alle auto’s zijn in eigen beheer, geen inhuur of doorverhuur, waardoor teleurstellingen voorkomen worden, bij ons bedrijf kiest u voor duidelijke en eerlijke afspraken, bovendien geven wij u garantie op het trouwvervoer, zodat u altijd op een ontspannen manier kunt genieten van uw huwelijksdag. Wij verzorgen trouwvervoer door heel Nederland en de Benelux.

Onze passie en voorliefde voor unieke auto’s delen wij graag met enthousiaste bruidsparen, want bij ons schitteren de uniek mooie auto’s niet alleen aan de binnen-en buitenkant, maar ook onder de motorkap. Tenslotte begint goed trouwvervoer onder de motorkap!

Wij vinden het een uitdaging jullie gastheer te mogen zijn en we nemen iedere rit tot in de puntjes met jullie door. Wij waken ervoor dat wij jullie trouwdag niet beschouwen als een routineklus, verre van dat: bij ons komen de bruidsparen op de eerste plaats; sterker nog, bij ons krijgen jullie garantie op jullie trouwdag, bel gerust 010-4701640

 

Onze openingstijden:

Elke zaterdag open dag van 10.30 tot 17.00 uur

Elke laatste zondag van de maand inloopdag van 10.30 tot 16.00 uur

Elke dag van de week op afspraak open, zowel overdag als s’avonds

Contact

  • Kwaliteit
  • Service
  • Prijs

Comments

No comments

Geef een reactie