Ocean entertainment

Ocean Entertainment verzorgt graag de feestelijke afsluiting van dé dag van uw leven. Met muziek, licht en presentatie zoals u dat wenst. Met de diverse Drive-in Shows kunnen zowel feesten voor grote als kleine gezelschappen verzorgd worden.

We hechten zeer veel waarde aan goede communicatie voorafgaand aan een feest. In een kennismakingsgesprek kunt u uw wensen aangeven. Met deze informatie kunnen we uw feest goed voorbereiden en er voor zorgen dat het perfect aansluit op uw verwachtingen.

Van de achtergrondmuziek aan het begin tot aan het knallende einde zullen onze allround medewerkers non-stop u en uw gasten met uw favoriete muziek vermaken. Een mooie lichtshow en goed getimede presentatie, maakt de feestavond compleet. Tijdens de avond zullen onze ervaren discjockeys u een echt feest laten beleven. De discjockeys zullen verschillende muzieksoorten de revue laten passeren. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de doorgesproken wensen. Verzoeknummers vooraf en ter plekke zijn ook altijd welkom.

U kunt zelf ook besluiten de show uit te breiden met extra opties, zoals een bellenblaasmachine voor een romantische sfeer, of een spetterend lichteffect voor op het hoogtepunt van het feest. Denk ook eens aan een zanger of saxofonist, om samen met de discjockey voor een unieke sfeer te zorgen.

In het kort: Graag creëren wij een bijzondere avond voor een bijzonder bruidspaar!

Contact

  • Kwaliteit
  • Service
  • Prijs

Comments

No comments

Geef een reactie