John Corvers Fotografie

Trouwreportagesright

Zijn jullie op zoek naar een leuke spontane fotograaf met jarenlange ervaring, die betoverende, speelse, creatieve maar ook statie foto’s maakt? Huwelijken fotografeert door heel Nederland en daarbuiten. Iemand die een goede planning op papier zet en veel advies geeft om jullie trouwdag vlekkeloos te laten verlopen, dan ben je bij John Corvers Fotografie aan het juiste adres. Kom vrijblijvend de demonstratie boeken bekijken en verbaas je over de mogelijkheden. Wij werken alleen op afspraak. Een afspraak is te maken op alle dagen van de week, zowel overdag als s ’avonds op telefoonnr. 0180-557618. Wij komen uit Barendrecht, maar ons bespreekbureau is gevestigd op Oud Camp 21, 2155 DL te Maasland.

 

John Corvers Fotografie

 

ruim 25 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten

 

Contact

  • Kwaliteit
  • Service
  • Prijs
Mariela Janira 17-09-16 2016-09-26 17:55:59

Dankjewel John Corvers!! Wat hebben we genoten bij het maken van de bruidsreportage op onze favorieten plekken in Dordrecht. We hadden prachtig weer en we hadden ruim de tijd genomen voor het foto\'s maken. Bovenal hebben wij veel lol gehad :D <3

Peter en Sandra 2016-05-19 21:38:20

Top kwaliteit geleverd!, Makkelijk en relaxt persoon en goed contact. Alles duidelijk doorgesproken en op de dag zelf hebben we er helemaal geen erg in gehad dat John ons aan het fotograferen was, behalve de momenten dat we zelf foto\'s wilde op een locatie naar keuze. de boeken zijn overigens erg mooi geworden. !

Comments

No comments

Geef een reactie