Henna Party

Henna Party verzorgt tijdelijke tatoeages met Henna en Jagua.

Henna

Henna wordt binnen veel verschillende culturen gebruikt. Vooral in India en Marokko worden de handen en voeten compleet versierd voor een traditionele bruiloft of een henna feest.

Witte Henna

Witte henna bestaat eigenlijk niet! Het is Bodypaint! Het wordt witte henna genoemd, omdat het op dezelfde manier wordt gebruikt als henna. Witte henna wordt veel gebruikt bij bruiden. Het staat mooi bij een bruidsjurk en is een sieraad voor op het lichaam!

Jagua Tattoo

Een Jagua Tattoo lijkt net op een echte tattoo! Het Jagua extract is verwerkt in een gel, zodat het goed op de huid blijft liggen. De tattoo kan uit de vrije hand worden getekend, net als henna. Meestal wordt er carbon papier gebruikt, zodat de lijnen al op de huid komen te staan voor een strak resultaat. Dit is een ideaal alternatief bij twijfel van een echte tatoeage.

Glitter Henna

Glitter henna wordt verkregen, doordat er een laagje huidlijm wordt aangebracht op de huid. Deze lijm is huidvriendelijk en dermatologisch getest. De huidlijm wordt aangebracht met een speciale pen en als de lijm bijna droog is, worden de glitters aangebracht.

Henna Party

Een Henna Party is een gezellige middag of avond met vriendinnen, waarbij iedereen een hennaversiering krijgt. Het kan ook op een georganiseerd feest zijn, zoals een bruiloft, henna feest, verjaardag of vrijgezellenavond. Een super leuke aanvulling op het feest!

Het is ook mogelijk om zelf een Henna Party te organiseren. Voor de benodigdheden, kunt u terecht op onze webwinkel.

Belly Blessing!

Een Belly Blessing is een hennaversiering op een zwangere buik. Verschillende landen o.a. Marokko en India hebben een traditie voor het aanbrengen van henna op een zwangere buik. Henna op de buik brengt geluk en bescherming voor de moeder en het kind.

Belly Blessing & Babyshower

Een leuke en speciale verrassing voor de aanstaande moeder! Een Belly Blessing tijdens een Babyshower en een hennaversiering voor de gasten op de hand.

Wilt u een tijdelijke tatoeage laten zetten of een Henna Party organiseren? Neem dan contact met ons op. Henna Party is werkzaam in heel Nederland!

Contact

  • Oostelijke Achterweg 17 3245 AN Sommelsdijk
  • +31(0)6 81504911
  • info@hennaparty.nl
  • Jaguahenna-tattooshop.nl
  • Kwaliteit
  • Service
  • Prijs

Comments

No comments

Geef een reactie