Filmzuil

Videozuil iGuestbook

Hebben jullie al nagedacht over het gastenboek voor de mooiste dag van jullie leven? Hoe leuk zou het zijn als al jullie gasten, in plaats van een naam en handtekening, een echte persoonlijke boodschap voor jullie inspreken? Zo’n boodschap kan bestaan uit een kort verhaaltje, een anekdote, een gedicht of misschien zelfs een liedje! iGuestbook is een digitaal gastenboek welke ook wel een videozuil genoemd wordt. De videozuil geeft de mogelijkheid om gasten een persoonlijk bericht in te laten spreken voor jullie als bruidspaar.

De videozuil is heel simpel te gebruiken. Op de dag van jullie bruiloft wordt de videozuil geleverd op locatie en op zijn plek gezet. Alle gasten kunnen vanaf dat moment, wanneer ze maar willen, langs het gastenboek lopen om daar een persoonlijke boodschap achter te laten voor het bruidspaar! Door op de startknop te drukken krijg je 60 seconden de tijd om een boodschap in te spreken, en het is mogelijk om de opname eerder te stoppen. Het is uiteraard mogelijk om meerdere boodschappen op te nemen.

De volgende dag wordt het gastenboek opgehaald door iGuestbook en wordt de DVD voor jullie gemaakt. Deze wordt per post naar jullie opgestuurd! Op deze manier kunnen jullie nog vaak terug kijken naar de mooiste dag van jullie leven, en een aantal hoogte punten terugzien onder het genot van een glas wijn! Het leuke aan de opnames is dat aan de begin van de avond er voornamelijk felicitaties plaats zullen vinden, maar als het feest dan echt los gaat zullen de leukste en gekste verhalen worden ingesproken.

De all-in prijs van iGuestbook is €249,- inclusief brengen, halen en één DVD. Indien jullie graag meer informatie willen ontvangen over iGuestbook en de mogelijkheden die er zijn omtrent het digitale gastenboek, neem dan gerust contact op via een van de onderstaande contactgegevens. Ook is er veel informatie te vinden op de website zelf.

iGuestbook wenst jullie in ieder geval vast een geweldige dag toe!

Contact

  • Kwaliteit
  • Service
  • Prijs
icubosyezabey 2016-10-04 06:20:51

[url=http://cialis-20mg-lowestprice.org/]cialis-20mg-lowestprice.org.ankor[/url] 5mg-generic-cialis.net.ankor http://prednisone-20mg-buy.com/

iuzesirajuf 2016-10-04 06:04:38

[url=http://cialis-20mg-lowestprice.org/]cialis-20mg-lowestprice.org.ankor[/url] 5mg-generic-cialis.net.ankor http://prednisone-20mg-buy.com/

Comments

No comments

Geef een reactie